Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní vycházka 2.5.2018

30. 4. 2018

Vážení rodiče,

2.5. půjdeme na jarní vycházku. Pojedeme autobusem na Českou Kubici, odtud po modré necelých 5 km na Babylon na hřiště a autobusem zpět. Sraz v 7.40 na autobusovém nádraží (družinové děti vyzvednu z družiny). Příjezd v 11.40 (družinové děti opět odvedu do družiny). S sebou vhodné oblečení - dlouhé kalhoty, mikinu, bundu a vhodnou obuv (v lese bude ráno vlhko a chladno), pláštěnku na sezení v lese, svačinu, pití, 20,- na nanuka. Autobus zaplatím z třídního fondu.

Dětem ráno nastříkejte nohavice Repelentem, nebo jiným dezinsekčním přípravkem na klíšťata.

Na základě vašeho souhlasu jsem objednala domluvené knihy, které přijdou již tento týden. Cena je za obě celkem 215,-. Od čtvrtka budu vybírat částku 220,-. Zbytek vložím do třídního fondu. Děkuji za pochopení.

Dnes jsme si užili Divadlo Alfa v Plzni. Myslím, že se dětem hra Kosprd a Telecí líbila. Všechny se chovaly vzorně, sledovaly děj, nemluvily během představení, nehádaly se, ani nešustily s oblečením a batohy. Byla jsem na ně moc pyšná. V autobuse nebylo nikomu špatně a cestu zpět jsme si vylepšili slovními hrami a písničkami. Na podzim pojedeme určitě zas.  

S pozdravem

Hana Jindřichová

PS: Fotky zase ukládám na náš web.